Kuracie krídla marinované, cca 22 ks v balení SOUS VIDE cca 1,3 kg

Vypredané

Cena za 1kg, balenie obsahuje cca 1,3kg

Kuracie krídla marinované, cca 22 ks v balení BANQUET SOUS VIDE
Tepelne opracovaný hydinový výrobok s kosťou a kožou, marinovaný, upravený metódou sous vide.

 Vakuovo balený, chladený. Podiel výpeku v balení cca 15 %.
Hmotnosť 1 ks: cca 45 g
Hmotnosť kartóna: podľa váhy (balenie cca 1 kg / cca 22 krídel)
Šarža:; Spotrebujte do: viď etiketa výrobku
Skladujte pri teplote od 0 °C do +2 ºC.
Vyrobené v: Česká republika
Návod na prípravu:
Konvektomat / Teplovzdušná rúra: Kuracie krídla vložíme do predhriateho rúry a pečieme pri 200 °C po dobu 10 - 12 minút.
Fritéza: Kuracie krídla vložíme do predhriatej fritézy na teplotu oleja 180 °C a fritujeme po dobu 4 - 5 minút do zlatista. Upozornenie: Fritézu neprepĺňajte, z dôvodu možného vykypenia oleja.

Zloženie

Kuracie krídla (89 %), pitná voda, koreniaca zmes (korenie, cukor, sušený cesnak, zemiakový škrob, sušená cibuľa), jedlá soľ, stabilizátor: E 451, zahusťovadlo: E 407a.

Alergény

Nie

Môže obsahovať stopy

Nie

6,30 €
Please select variants first